De workforce management specialist

Ultraflexibele standaard software

Om complexe HR-vraagstukken te automatiseren heeft Syntegro een standaard softwarepakket ontwikkeld dat geconfigureerd kan worden op maat. Onze software buigt zich in elke richting die voor jouw organisatie belangrijk is. Zo krijg je een oplossing die zo goed is als maatwerk, en toch zo betaalbaar als een standaardsoftwarepakket.

Een team van specialisten

De teams van Syntegro denken in oplossingen en zijn gedreven door efficiëntie. Dankzij het in-house implementatie- en supportteam biedt Syntegro een vlotte en efficiënte flow.

Dankzij Syntegro krijgt je HR-team vleugels

Gedaan met de eindeloze vragenstroom aan je HR-dienst. Je medewerkers krijgen in een flexibel platform direct toegang tot hun verlof- en werkplanning. Dankzij het 'management-by-exception'-principe hebben enkel onregelmatigheden extra aandacht nodig, en komt er extra tijd vrij voor hetgeen HR-management écht voor staat: het welzijn van je medewerkers.

Onze geschiedenis

Vier ingenieurs met een ondernemersdroom.

In 2007 gingen vier ingenieurs hun ondernemersdroom achterna. Met de steun van een investeringsmaatschappij, en gewapend met samen 80 jaar aan ervaring, begonnen ze met de ontwikkeling van een ultraflexibele oplossing voor toegangs- en workforce management.

 

Het systeem was van bij de start webbased en dat maakte Syntegro een pionier in de markt. Positieve reacties bleven niet uit, en al snel barstte het eerste kantoor in Hasselt uit zijn voegen.

vlag van europa

Klanten in binnen- en buitenland.

De klantenportefeuille groeide, het team ook. We doen strikt genomen nog altijd hetzelfde als in het begin, alleen is de schaal nu groter. We bedienen niet alleen meer, maar ook grotere klanten in binnen- en buitenland.

Syntegro wordt 15 jaar en drijft focus verder door

Exponentiële groei en een productengamma dat vraagt om focus doet Syntegro in juni 2022 besluiten om als twee afzonderlijke bedrijven verder te gaan.

Syntegro legt zich volledig toe op Workforce Management en toegangsmanagement gaat zijn eigen weg onder de naam Synguard.

Bekijk hiernaast de video van ons 15 jarig bestaan.

“We investeerden de afgelopen jaren fors in het uitbouwen van onze organisatie, met de bedoeling om een belangrijke internationale speler te worden. Wel bleven we onze product strategie trouw, kwalitatieve producten leveren waarmee onze klanten hun processen volledig kunnen automatiseren”, vertelt medeoprichter Johan.