+2000 klanten en +600.000 medewerkers gebruiken Syntegro

IN BINNEN- EN BUITENLAND

Meer en meer grote bedrijven vinden hun weg naar de software van Syntegro. Ze zien de voordelen van een flexibele totaaloplossing om hun workforce te managen. Werknemers zoeken meer dan ooit naar flexibiliteit in hun werk, maar hebben ook nood aan een systeem om de work-life balance te monitoren.

Een superflexibel systeem dat de complexiteit van HR begrijpt, zorgt voor houvast voor iedereen.
Syntegro heeft een ruime klantenportefeuille opgebouwd bij bedrijven met meer dan 100 medewerkers en/of die gekenmerkt wordt door een complexe HR-behoefte.

— Overheid — 


— Zorg —


— Industrie —


— Diensten & Retail —


Overheid en gemeenten

Gemeenten en overheidsinstellingen hebben een personeelsbestand met een grote diversiteit: van medewerkers in kinderdagverblijven, woonzorgcentra, bibliotheken, tot een administratief kader. De software van Syntegro zorgt ervoor dat het schijnbaar onverenigbare toch in één systeem kan beheerd worden.

Grote ondernemingen

Bij grote bedrijven kunnen een complexe loonberekening, ingewikkelde planningen, arbeidswetgeving en AVG/GDPR-regels veel inspanningen vragen van de HR-medewerkers. Met uitgebreide toolsets en het flexibele softwarepakket kunnen deze organisaties hun HR overzichtelijk en ‘by exception’ beheren.

KMO’s met complexe behoeften

Een kleine ondernemer of bestuurder van een KMO houdt vaak zelf de touwtjes van het HR-beleid in handen, naast de ontelbaar andere taken die hij of zij vervult. Een systeem dat het overzicht bewaart in verlof, ziekte en overuren, en voor de juiste output zorgt naar het sociaal secretariaat, dat doet wonderen. KMO’s met een uitdagende, wisselende behoefte in personeelsbeheer vinden in Syntegro de ideale, schaalbare en – dankzij de SaaS-oplossing - betaalbare softwarepartner.


LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE KLANTEN-CASES