— TAAKPLANNING —
De juiste persoon inplannen voor de juiste taak rekening houdend met jouw randvoorwaarden

Taakplanning

Nood aan een taakplanning om uw medewerkers en resources optimaal te benutten? Met Arinto biedt u vlotte service mét inzicht in uw tijd en middelen. Plan steeds de juiste vakman in voor de juiste taak!

Of het nu gaat om het inplannen van onderhoud, installaties of de opvolging van tickets, als u uw medewerkers optimaal wilt inzetten voor verschillende opdrachten op verschillende locaties dan is een goede taakplanning essentieel.

Plannen in functie van uw requirements!

De juiste persoon inplannen voor de juiste taak is daarbij slechts één uitdaging. Vaak moet u namelijk ook rekening houden met allerlei randvoorwaarden: de beschikbaarheid van materiaal en materieel, startdata, deadlines, locaties, SLA’s, enz.

Loopt uw taakplanning in de soep? Dan wordt het bijzonder moeilijk om uw business operationeel te houden, met slechte service en ontevreden medewerkers als gevolg. Vaarwel operational excellence!

Waar zitten mijn bottlenecks?

Bovendien weet u niet of u uw medewerkers optimaal inzet, of er ruimte is voor groei, wat de balans is tussen geplande en gepresteerde uren, en tussen kosten en winst. Bent u onder- of overbemand? Kunt u meer klanten en opdrachten aan met uw huidige team?