— PERSONEELSPLANNING —
De juiste persoon op de juiste plaats in jouw organisatie. Altijd!

personeelsplanning

We zorgen voor een optimale personeelsplanning, tevreden medewerkers én klanten.

Dat doen we met software die we volledig op maat van jouw planningsbehoeften inrichten: van een vaste planning tot zelfroostering en alles er tussenin.

 

De planningsmodule is 100% geïntegreerd met tijdregistratie. Dit betekent realtime informatie over de beschikbaarheid van je medewerkers en volledige compliancy met de arbeidswetgeving en bedrijfsspecifieke regels.

Klaar om samen met ons je personeelsbezetting te optimaliseren?

We maken het werk van planners flexibel, efficiënt en eenvoudig

Dat doen we met een planningsbord op maat waarop we relevante, realtime informatie overzichtelijk weergeven. Denk aan beschikbaarheden, uurroosters, over- en onderbezetting enzovoort. Zowel voor vaste als voor interim- of flexmedewerkers.

 

We garanderen kostenbesparingen en goede klantenservice

Met onze planningssoftware vermijd je onder- en overbezetting en de kosten die daarmee gepaard gaan. Verzeker jezelf van de beste mogelijke bezetting. De juiste mensen met de juiste kwalificaties op de juiste plek. Altijd afgestemd op de wet- en regelgeving. En met uitgebreide rapportage voor voortdurende optimalisering.

 

We houden medewerkers tevreden

Onze oplossing biedt inzicht en inspraak. Elke werknemer heeft via de self-service app, vanop elk digitaal toestel, toegang tot de planning. Ons doel? Transparantie en objectiviteit.

 

Bovendien kan je ook inspraak geven aan je medewerkers, hen zelf laten ruilen en rekening houden met individuele wensen. Daarnaast kan je kan ook kiezen voor een systeem van zelfroostering. Welke keuze je ook maakt, onze oplossing is altijd afgestemd op jouw HR-beleid.